Isoleer uw spouw!

Spouwmuren laten isoleren

De muren rondom uw woning zorgen voor bescherming en voor warmte. Maar heel wat woningen verliezen veel van deze warmte door de spouw die aangebracht is tussen de verschillende muren. Er wordt zeer vaak gezegd dat een spouw isolerend werkt en enerzijds is dit ook wel zo maar anderzijds gaat er in die spouw een groot stuk energie verloren.

Om te verhinderen dat dit gebeurt kan men de spouw gaan isoleren. Dit houdt in dat men isolatiemateriaal aanbrengt in de spouw zodat de energie wordt vastgehouden en minder snel weg kan. Een spouwmuur laten isoleren kan meteen tijdens de bouw van het huis maar dit kan ook achteraf uitgevoerd worden.

BK Foam zorgt voor een doeltreffende isolatie van uw spouwmuren met een minimum aan last bij de uitvoering van de werken. Het voordeel van spouwmuurisolatie is de onzichtbaarheid en de snelle uitvoering. Meestal neemt spouwmuurisolatie niet langer dan 2 dagen in beslag en u ziet hiervan totaal niets aan de gevel van de woning.

Wenst u ook te besparen op een milieuvriendelijke en efficiënte manier? Laat uw spouwmuren isoleren door BK Foam en ga volgend jaar eens extra op reis of verwen uzelf met de centen die u zal besparen op uw energiefactuur! Neem vandaag nog contact met ons op voor bijkomende informatie.

Contacteer ons!014 96 06 22