Nooit meer wakker door geluidsoverlast!

Muren akoestisch isoleren is niet enkel van toepassing voor muzikanten

Geluidsisolatie is er niet enkel voor mensen die ambitie hebben om in een orkest te gaan spelen en regelmatig willen oefenen. Ook om  de keffende hond van de buren naast u of de ruzies van het boven wonende koppel niet live te moeten meemaken kan men de muren akoestisch isoleren.

Akoestische isolatie bestaat eigenlijk uit twee vormen van isolatie: contactgeluidsisolatie en luchtgeluidsisolatie. Bij luchtgeluidsisolatie probeert men te vermijden dat geluiden zich via de lucht verplaatsen. Contactgeluidsisolatie  verhindert dat de geluiden rechtstreeks worden doorgegeven een de constructie-elementen van het huis.  Dit zijn bijvoorbeeld deuren die dichtslaan of kinderen die boven constant heen en weer lopen.

Wanneer men muren akoestisch wil isoleren moet men rekening houden met het feit dat de geluidsisolatie zeer goed geplaatst moet worden want de kleinste onderbreking kan het isolerend effect sterk doen afnemen. Doe daarom beroep op iemand die kennis heeft van zaken en niet zomaar iemand die af en toe eens een klusje uitvoert.

Neem vandaag nog contact op voor info betreffende akoestische isolatie en wij bezorgen u alle info die u wenst. Bovendien zorgen wij voor een volledige afwerking van uw project zodat u naast uw eigen gelach of gezang niets meer zal horen van de buren. 

Contacteer ons!014 96 06 22