Perfecte vloerisolatie

Chape vloerisolatie is de onmisbare schakel

Vele mensen denken dat het isoleren van een huis enkel bestaat uit dakisolatie. Niets is echter minder waar want zonder een degelijke vloerisolatie is het isoleren van een dak nutteloos. Vloerisolatie plaatsen gebeurt bij nieuwbouw woningen en bij renovaties wanneer er een nieuwe vloer moet geplaatst worden.

Wie renoveert zal dankbaar gebruik kunnen maken van chape vloerisolatie. Dit omdat men bij deze methode de dekvloer en de vloerisolatie in één beweging kan leggen en men zo een veel  dunnere vloeropbouw krijgt. In huizen waar men wil renoveren is het vaak zo dat men geen ruimte heeft voor een hogere vloeropbouw door bepaalde oudere constructies.

De isolerende waarde die men wil bereiken zal geen probleem opleveren  doordat men gewoon de dikte van de laag kan verhogen naargelang de gewenste waarde. Chape vloerisolatie moet wel geplaatst worden door een vakman wil men later geen problemen ondervinden. Er moet namelijk gezorgd worden voor een perfecte egalisatie en degelijke kwaliteit van het materiaal.

Bent u van plan te bouwen of te verbouwen? Neem dan geen risico en doe beroep op een vakman op dit vlak: kies voor BK Foam! Neem vandaag nog contact met ons op.

Bezoek ook de websites van ons zusterbedrijf:

www.henoe-chapewerken.be - www.chapewerkenturnhout.be

Henoe Chapewerken

Contacteer ons!014 96 06 22